Pik hier een gemiste festivalfilm mee! Naast de competitie- en familiefilms bieden we de wereldfilms aan die het afgelopen jaar in de Belgische bioscopen schitterden. Het aanbod wisselt dagelijks. De films kan je opstarten tussen 11u ’s middags en 23u ’s avonds. Ook als je de film pas om 23u opstart, kan je hem nog volledig uitkijken.

Bepaal mee welke film de MOOOV Publieksprijs 2022 wint. Breng hier je stem uit.

Op maandag 2 mei kan je online de winnaars van de festivalcompetitie bekijken, samen met de top 5 ranking van de publieksprijs.

Hou er rekening mee dat ons online aanbod enkel binnen de Belgische landsgrenzen beschikbaar is.

Waar koop ik een ticket?
Een ticket kopen doe je door op de ‘koop ticket’ knop bij een film te klikken. De eerste keer dat je op ons platform komt, krijg je de vraag om een account aan te maken. Van zodra je je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord opgeeft, kan je inloggen, tickets kopen en films kijken.

We hanteren 2 ticketprijzen:

  • Standaardprijs: 5€
  • Premièreprijs: 8€ voor online première-titels


Na aankoop van je ticket ontvang je een mail met daarin een rechtstreekse link naar de voorstelling van de film. De film kan via die link opgestart worden. Ook zal je, eens ingelogd op ons platform, de tickets van je aangekochte films terugvinden onder de knop ‘mijn tickets’.

Opstarten van een film kan tot ten laatste 23u de dag van de voorstelling.

Help, ik heb een probleem!
Zijn er zaken niet duidelijk? Dan kan je hier terecht op onze pagina met extra info.

Heb je bij het kopen van een ticket of het streamen van de film een probleem? Onze helpdesk staat voor je klaar. We zijn tijdens het festival dagelijks bereikbaar van 10u30 tot 23u30 via de chatballon op deze pagina. Minder acute vragen kunnen gesteld worden via helpdesk@mooov.be.

Geniet van het festival!